ET BLIKKFANG I HJEMMET.

Ildstedet skal være en god og riktig varmekilde, og installeres i boligen din for mange år fremover. Det er derfor viktig å reflektere over ønsker og behov. Både plassering og varmeavgivelse er viktig å ta stilling til når du velger ildsted. Skal det varme mest mulig, lengst mulig eller bare skape stemning i et ellers godt isolert hjem?

Ønsker du en liten og anonym varmekilde, eller skal det være hjemmets store blikkfang?

Nordpeis Monaco er en større peis i ShapeStone, med skjulte ventiler i sokkelen som gir et rent uttrykk. Peisen har en eksklusiv heve/senkedør og et meget godt innsyn til flammene med innsyn fra tre sider. Monaco finnes i flere varianter hvor innsatsen plasseres høyt eller lavt i omramningen, vinkelglass eller innsats med glass på tre sider, vednisje og ulike valg av front- og sidebenker.

Her kan du lese mer om Nordpeis Monaco.

 

Mer enn varme

 

I alle tider har ildstedet hatt en spesiell plass i norske hjem og hjerter. Med våre kalde vintre har varmen fra ilden vært livsnødvendig, samtidig som den har vært samlende og skapt god atmosfære.

Selv om Norge i dag er et høyteknologisk land med godt isolerte hjem, har ingenting kunnet erstatte den lune stemningen det gnistrende peisbålet tilfører hus og hytte. Sterke røtter og en historisk avhengighet til ilden gjør Norge fortsatt til nasjonen med flest ildsteder per husholdning.

I Europa er ildstedet en nødvendig varmekilde, men over tid har ildstedet likevel endret status. Ildstedet er ikke lenger kun en varmekilde, men en sentral del av interiøret. Ildsteder fra Nordpeis er designet med rene linjer og flammene i fokus. Med et bredt sortiment og fleksible tilvalg, gir Nordpeis deg muligheten til å skape et helt personlig preg på ditt ildsted.