NY UTEPEIS I SOMMER

Sommeren i Norge er kanskje ikke så lang som vi kunne ønske. Forleng den litt i begge ender med en utepeis som gir deilig varme og hyggelige stunder.

Vi nordmenn er ikke spesielt bortskjemt med sol og varme. Kanskje det er derfor vi er så flinke til å benytte oss av alle små anledninger til å skape kos og hygge ute? En utepeis er et fint samlingspunkt, og et varmende bål kan være det som får familien ut på de litt hustrige dagene. Ikke alle turer trenger å være så lange - noen ganger er en tur ut i hagen eller terrassen nok. 

Nyheten Air - den smarte utepeisen

I år lanserer vi nyheten Air - en utepeis som vi synes er ganske enkelt genial. Den er modulbasert og du kan enkelt bygge på med moduler og tilbehør. Lag den peisen du selv ønsker - enten du er ute etter en helt enkel bålpanne i et stilrent og eksklusivt design, eller en fullverdig grill hvor du kan lage både enkle og mer avanserte retter.

Air Base kan i all sin enkelhet brukes som en vanlig bålpanne. Brennkammeret er i støpejern og plassert slik at du ser bålet godt. Her kan dere varme dere på kjølige kjølige vårdager, grille pølser spyd og ha mange koselige stunder.

Air kommer også med en vednisje som kan brukes som forhøyningsmodul. Da får du både et sted å oppbevare veden, og en mer praktisk høyde for deg som ønsker å bruke peisen som grill. Håndtak i galvanisert stål og sideplater i oljet eik er både praktisk og stilig tilbehør for kokken. Vindfangeren gir bedre forhold for grilling, og kommer med en egen grillrist som kan plasseres i flere høyder. 

Her kan du lese mer om den nye utepeisen Air

Klassiske utepeiser

Våre klassiske utepeiser er utstyrt med brennkammer i delikat lys thermotte, i tillegg til grillrist og gnistfanger. Selve brennkammeret er plassert i en høyde som er praktisk ved matlaging - enten det er en enkel lunsj med pølsegrilling, eller mer avanserte retter som står på menyen.  

Roma Garden er produsert i lettbetong og er enkel å montere enten på terrassen eller i hagen. Gjør det meste ut av sommerhalvåret med denne varmende utepeisen. 

Finn din nye utepeis her

Nordpeis lager ildsteder med det formål å ta vare på gamle tradisjoner, samtidig som ny teknologi og god design stadig videreutvikles og settes høyt.