PEISOVNEN «ME»: DESIGNBESKYTTET I EUROPA

– Det er viktig for oss at peisovnen «Me» har designbeskyttelse i Europa. Selve navnet er også beskyttet innenfor kategorien ildsteder. Dette gir produktet en mye større verdi, og sikrer oss mot eventuell kopiering, sier Stian Varre, daglig leder i Nordpeis AS.

Peisovnen «Me» fra Nordpeis ble lansert i 2018, og er blitt en kjempesuksess i markedet. Den runde formen og det enkle, estetiske designet skaper et helt personlig uttrykk i rommet, og passer veldig godt sammen med den nordiske interiørstilen.

­– «Me» skiller seg ut både på form og design, og vi ønsket å ta eierskap til den runde formen. Derfor har vi designbeskyttelse i Europa, slik at andre peisleverandører ikke kan kopiere denne suksessen. Vi har også beskyttet navnet «Me», sier Varre.

 

STOR VERDI

– En designbeskyttelse er viktig for våre muligheter i markedet. Dette er avgjørende i forhold til både markedsføring, branding og salg. «Me» er blitt vårt fremste designikon, og nå gleder vi oss bare til fortsettelsen, sier Stian Varre.

  

SYV VARIANTER

Den runde peisovnen finnes i syv varianter: Me Basic, Me Steel, Me Glass, Me Pedestal, Me Wall, Me Ceiling og Me Bench. Peisovnen kan henges fra taket, den kan stå på gulvet, den kan monteres på veggen. Derfor er det lett å få den til å passe inn i ethvert interiør.