SE HVORDAN PEISEN PASSER I DITT ROM!

Du kan bruke Roomsketcher direkte i nettleseren, eller ved å laste ned app til Android eller iOS.

Med Roomsketcher kan du tegne profesjonelle plantegninger med peiser og ovner fra Nordpeis på 1-2-3, uten spesielle forkunnskaper.

Slik kommer du i gang med Roomsketcher

Gå til Roomsketcher.com. Vi anbefaler at du logger inn med Facebook eller lager ny bruker med en gang. Det gjør at prosjektet ditt lagres automatisk og gjør at du kan fortsette å jobbe med det senere. Du kan fortsette på prosjektet ditt med Roomsketcher på mobilen, ved å laste ned appen for Android-telefoner eller iPhone og iPad.

Dra og slipp

For å plassere peiser og møbler omkring i rommet, drar du objektene fra linjen nederst på skjermen, og slipper dem der du vil ha dem. Du kan rotere objektet ved å klikke på pilene som vises rundt objektet.

Ikke bare peiser og ovner

I tillegg til at du kan plassere produkter fra oss i Nordpeis, kan du bygge en bolig med alle typer møbler og interiør. Du kan velge vinduer, vegger og ulike materialer - slik at det blir akkurat slik du vil ha det selv.

Visning i 3D

Når du er ferdig med å bygge rommet fra fugleperspektiv kan du trykke på 3D-knappen for å få en bedre følelse av hvordan rommet faktisk blir. Enda bedre romfølelse får du av å plassere et menneske inn i rommet du har designet. Personen du har plassert kan du bevege ved å trykke på pilene i nettleseren – nesten akkurat som i TV-spillet The Sims!

Ha det gøy, og prøv gjerne ut mange ulike varianter slik at du får et Nordpeis-rom som blir akkurat slik du drømmer om.