VELG EN DESIGNPEIS ELLER OVN DU KAN LEVE LENGE MED

Trender kommer og trender går. Men selv om ingenting varer evig er det utvilsomt slik at noen peiser og ovner er designet med et mer slitesterkt utseende.

Velger du en moderne peis, vil du oppleve at det finnes en rekke forskjellige modeller som har ulik varmeeffekt, tilpasset ulike boliger. I tillegg til varmen blir trendelementer som design, form og farge stadig viktigere.

Designpeis med innslag av marmor

En ny peis vil nesten bestandig heve uttrykket på boligen din, og marmor er noe av det sikreste tilbehøret du kan velge. Vi tilbyr gulvplater i både lys og mørk marmor, som både beskytter gulvet rundt peisen og ser bra ut.

Det er ikke lenger slik at en peis eller ovn bare skal varme

Den skal også være utformet slik at den blir en del av utrykket til boligen. Du skal kanskje plassere ildstedet i et hjørne, midt på gulvet, utendørs eller et helt annet sted. Fleksibilitet er viktig for oss når vi designer våre modeller. Enten du bor i en stilsikker og moderne betongbygning, en villa som oser av familiens historie eller i en ny leilighet som ikke behøver varme, men som trenger hygge.

Du trenger kanskje en peis eller ovn som ikke varmer så mye?

Eller som skal være så effektiv at du kun trenger å fyre i den én gang i døgnet. Kanskje den skal ha mange plasseringsmuligheter, og ha et design som både gjør den til boligens samlingssted og et samtaleemne. Alt dette er ting vi tenker på når vi utvikler teknologien som gjør at våre ildsteder kan tilfredsstille alle ønsker og krav. Enten du bor i en trekkfull villa, et velisolert nytt hus eller i en leilighet som ikke behøver varmen, men trenger den gode stemningen.

Peiser og ovner med design som lever lenge

Med tanke på at man kanskje ikke kjøper så mange ildsted i sitt liv, er det viktig at man er trygg på kjøpet sitt. Våre designere henter inspirasjon fra alle epoker i en designprosess, slik at det passer til din individuelle stil i dag og i fremtiden.

Som et ekstra innslag, har mange av våre modeller innebygd vedholder (kan også kjøpes separat). Holderen gjør at veden i seg selv blir et spennende designelement, som både ser bra ut og skaper stemning i boligen.

Synlig pipeløp av stål

Et eksternt stålpipeløp gjør at du kan plassere pipen hvor som helst i boligen din. Det selv om du ikke har et tradisjonelt, innmurt pipeløp. En stålpipe er et meget spennende og moderne innslag, og du får den i fargene svart, grå, metall og hvit.