VI LANSERER TO HELT NYE PEISER

For mange blir det hjemmesommer i år. Da kan det være tiden for å oppgradere hus og hage. Kanskje er det endelig tid for å få på plass den peisen dere alltid har snakket om?

Vår største peis

I år lanserer vi to helt nye peiser - Davos og Capri.

- Da vi designet Davos, var målsettingen å utvikle en elegant produktserie av peiser med en stor innsats. Selv om vi ville lage en stor peis, ønsket vi å gjøre den så plasseffektiv som mulig, sier Stian Varre, daglig leder i Nordpeis. Peisen er bygget opp med modulbaserte elementer som enkelt kan sparkles. Slik får du en ren og sømløs overflate.

- Det har vært en stigende etterspørsel etter store peiser for moderne norske hjem og hytter. Det er nettopp derfor vi har utviklet Davos.

Peisen er enklere å fyre opp i, på grunn av de doble glassene og sideglasset som er behandlet med et unikt, reflekterende materiale. Døren har også en stopp-funksjon som gjør at den holder seg oppe mens man legger inn ved. Dette er altså både en flott og praktisk peis.

Davos kommer i flere ulike varianter. Du kan få den med vinkelglass og med glass på tre sider. Disse løsningene har blitt spesielt populære i moderne hus med åpne planløsninger fordi sideglassene gjør at du kan nyte flammebildet fra flere vinkler. Davos er også vår første peis som kommer i en panoramaversjon der sideglassene er lengre enn endeglasset. Dette gir et unikt innsyn til flammene og peisen fungerer ypperlig som romdeler.

Davos er basert på vår største innsats N-29 som er storebror til vår bestselger N-20. Innsatsen som benyttes i Davos er en stor innsats som på grunn av sine doble glass kan fyres på lav effekt, og fremdeles ha rene glassdører. Hvis du ønsker mye varme, er dette en innsats som også kan gi høy effekt. 

Den perfekte hyttepeisen

Mange har et nostalgisk forhold til den plassmurte peisen på hytta. Vi har derfor utviklet Davos Stone, en steinbelagt variant av Davos. Kledingen kommer i pakker som sparkles til peisen. Den enkle monteringen gjør at denne peisen blir vesentlig rimeligere og mindre omfattende enn en tradisjonelt steinsatt peis. Men du får det samme rustikke og tradisjonelle uttrykket. 

Capri - en elegant og praktisk peis

Capri er en nyutviklet peis stappfull av moderne teknologi. 

- Da vi designet denne peisen fokuserte vi på å gjøre den smal og velproposjonert, sier Stian om den elegante peisen Capri. - Slik imøtekommer vi etterspørselen etter en mindre utgave av vår bestselger Monaco.

Capri er en peis som egner seg spesielt for litt mindre rom, med sin praktiske størrelse. De rette linjene, det rene designet og de store glassene gjør dette til en peis som passer godt inn i det skandinaviske interiøret. Alt i alt er dette en praktisk peis med et rent Nordisk design som gir et flott flammebilde grunnet minimale skjøter rundt glassene. Innsatsen som er benyttet har en lekker og praktisk hev- / senk funksjon.

- Det har i det siste blitt populært med takhøye peiser, og dette har vi tatt hensyn til med denne peisen. Capri kommer både som lav og takhøy variant (238cm). Den høye varianten kan enkelt bygges på med forhøyningselementer ved behov.

Utepeis slik du ikke har sett før

Den norske sommeren kan være lumsk, men vi nordmenn er allikevel glade i å nyte både sommerdagene og sommerkveldene ute. En utepeis er et hyggelig samlingspunkt for famillie og venner, og kan være en investering som virkelig forlenger sommeren. Vi har i år lansert Air, en modulbasert utepeis som du kan bygge på. Basen er en elegant bålpanne, som kan bygges på med grillmodul og annet tilbehør.